خرما جز میوه های شیرین بوده که برای تهیه شیره بهترین گزینه است. این ماده غلیظ دارای رنگی تیره بوده و طعم شیرین آن برای هر ذائقه ای مناسب می باشد و ارزش غذایی زیادی را به خود اختصاص داده است. فروش مستقیم شیره خرما فله و بسته بندی باعث شده تا دست واسطه ها از بازار کوتاه شود که در این صورت نرخ آن تا حد زیادی کاهش پیدا می کند و برای مشتری صرفه اقتصادی زیادی هم به همراه دارد.
آنچه باید از شیره خرما ربی بدانید
شیره خرما ربی دارای خواص خوراکی و درمانی زیادی بوده و به با املاح معدنی و ویتامین های خود به تقویت بدن کمک زیادی می کند. شیره خرما بهترین جایگزین طبیعی عسل بوده و افرادی که عسل در دسترس ندارند می توانند با مصرف این ماده با ارزش نیاز خود را برطرف سازند. این ماده با دارا بودن آهن فراوان به درمان کم خونی کمک می کند و قند طبیعی موجود در آن برای افراد دیابتی هیچ ضرری ندارد.
بیشتر خواص عسل را داراست و به همین دلیل جایگزین مناسبی به جای آن است به همین دلیل مصرف آن در صنایع مواد غذایی و شیرینی پزی و همچنین تهیه شربت های مختلف به فور دیده می شود. عطر و طعم آن خاص و بی نظیر بوده و با هر سلیقه ای سازگار است و در همه جا یافت می شود.
مصرف آن به عنوان صبحانه انرژی روز را تامین می کند. این شیره کالری زیادی دارد و برای ورزشکاران نیز توصیه می شود. برخی افراد از این شیره در نوشیدنی های خود خصوصا شیر استفاده می کنند تا کلسیم موجود در آن بهتر جذب بدن شود. این امر به درمان پوکی استخوان و درد مفاصل کمک زیادی می کند.
تولید کنندگان شیره خرما فله و بسته بندی
تولید کنندگان برای تولید شیره خرما از بهترین خرماها استفاده می کنند. برای تولید شیره خرما اولین چیزی که نیاز است خرماهایی گوشتی و با کیفیت است که شیره فراوانی دارند و می توان از آن عصاره ای غلیظ و شیرین گرفت. تهیه آن به صورت سنتی و صنعتی امکان پذیر است و بیشتر افراد می توانند با در اختیار داشتن مواد مورد نیاز در منزل نیز این شیره را تولید کنند.
امروزه این ماده در صنایع و به کمک تجهیزات پیشرفته و اتوماتیک و نیروهای متخصص به صورت کاملا بهداشتی تولید و پس از انجام آزمایشات کیفی در بسته بندی های استریل به بازار عرضه می شود. بالا بودن سطح کیفی و مناسب بودن قیمت رقابت را برای خرید تشدید می کند. برای تهیه این محصول خرمای بدون هسته و کلاهک و آب جوش به اندازه وزن خرما نیاز هست.
این دو با هم ترکیب شده و بر روی حرارت ملایم قرار داده می شوند تا مایعی غلیظ به عمل آید. خرماهای شیره ای برای تولید این ماده بهترین گزینه هستند و محصولی طبیعی و خوش طعم تولید می شود. هر چه غلظت شیره تولید شده بیشتر باشد ماندگاری و عطر و طعم بالایی دارد و فروش بیشتری را به خود اختصاص می دهد. نمونه هایی که در منزل تهیه می شوند ممکن است رنگی تیره تر داشته باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.